Home / Horoscop saptamanal / Berbec 11-17 noiembrie 2019

Berbec 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui in ce priveste legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul extern, cercetari psihologice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoile tale fizice, castiguri si venituri proprii, ce detii, produci si valorifici singur. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre rezervele tale si ce vine din afara, banii castigati si cei primiti, confortul fizic si cel emotional. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la supravietuire, intimitate, relatii fizice si de suflet, psihologie, ocult, credite, bani sau bunuri la comun. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de aventuri in necunoscut, strainatate, turism, activitati sau relatii spirituale, educative, la distanta sau pe internet, lege si judecata, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.