Home / Horoscop saptamanal / Berbec 11-17 martie 2019

Berbec 11-17 martie 2019

HOROSCOP BERBEC 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de finante, venituri proprii, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Ai ocazia sa iei initiative eficiente pe plan financiar, sa iti sporesti veniturile si sa faci achizitii care sa-ti creasca nivelul de trai sau confortul. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida situatia materiala. Este un moment bun sa elimini obiceiurile, relatiile si persoanele care iti consuma energie, timp si bani, dar si sa cauti resurse si talente native pe care sa le valorifici. Poti obtine beneficii materiale dinspre autoritati, din profesie, renume, statut social si imagine publica, dar sunt posibile dificultati ce tin de cheltuieli extravagante, afaceri la scara larga si investitii nerealiste.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii si proiecte de anvergura, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti adera la o noua asociatie, poti lega noi prietenii si poti investi in afaceri si proiecte de viitor.

Concentreaza-te si fii atent la: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte secrete, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la accidente, drumuri lungi, calatorii la distanta, strainatate, lege, moralitate si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.