Home / Horoscop saptamanal / Berbec 11-17 februarie 2019

Berbec 11-17 februarie 2019

HOROSCOP BERBEC 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre cresterea nivelului de trai, acumulare si stabilizare materiala, finante, venituri, investitii, economii si achizitii.

Pana atunci inca iti mai consumi energia pe actiuni ce privesc viata ta, imaginea personala, infatisarea, exprimarea si vitalitatea. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi comportamentul, instinctele, nevoia de independenta si spiritul rebel. Ai puterea sa faci modificari in viata ta si sa gasesti noi feluri de a-ti exprima personalitatea, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare de imagine sau sa gasesti noi moduri de a-ti creste popularitatea.

Activitatile si relatiile secrete pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Poti da dovada de imaginatie si fantezie, iar pe plan psihic intuitia te poate ajuta in meditatii, introspectii, cercetarea subiectelor ascunse, constientizarea si descoperirea unor lucruri. Poti sa ai vise sau perceptii confuze, care pot fi clarificate luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, legatura cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: temperament, accidente, impulsivitate si agresivitate. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute pe plan personal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.