Home / Horoscop saptamanal / Berbec 10 – 16 decembrie 2018

Berbec 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, oboseala psihica, insomnie, secrete sau persoane ascunse

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe evolutia proprie, studii, cursuri, certificari, imbunatatirea intelectuala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese si actiuni legale.

In ceea ce priveste viata sociala, urcarea in ierarhie, cariera, planul profesional, imaginea publica, legatura cu superiorii sau autoritatile, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la sursele externe de venituri, imprumuturi, bani sau bunuri la comun cu altcineva, dar si in legatura cu relatiile intime si sufletesti.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la imbunatatirea psihicului, cecetari spirituale, actiuni si relatii secrete, eliminarea lucrurilor nocive si dorinta de intrajutorare a celorlalti.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.