Home / Horoscop saptamanal / Berbec 1-7 iulie 2019

Berbec 1-7 iulie 2019

HOROSCOP BERBEC 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre casa si familie, cat si spre sentimentele tale, placeri si fericire.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de viata personala si casnica, familie, parinti, camin, locuinta, proprietati imobiliare, locul de origine, intimitate, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de familie, viata intima si casnica, legaturi din trecut sau imobiliare. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste iubirea, legaturile romantice, copiii, arta, creativitatea, relaxarea, joaca si distractiile, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de sentimente, dragoste si puterea personala, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.