Home / Horoscop saptamanal / Berbec 1-7 ianuarie 2018

Berbec 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP BERBEC 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni in camin si familie, cu sefii si autoritatile

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa-ti recapeti linistea sufleteasca si sa initiezi un nou plan financiar. De marti incolo poti sa gasesti un nou mod de a te exprima, asa cum iti doresti, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate examenele, drumurile lungi si comunicarea cu strainatatea.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre cariera, statutul social, aspiratiile tale, castigurile si relatiile profesionale. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti pe plan profesional si poti avea succes si beneficii din cariera. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de cariera si imaginea publica. Totusi, incearca sa fii mai calm in lume, in special cu sefii si autoritatile.

Luna Plina de marti te poate face sa rabufnesti datorita unor situatii in camin. Incearca sa nu te pierzi cu firea si sa gasesti solutii de a te imparti echitabil intre familie si cariera. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.