Home / Horoscop saptamanal / Berbec 1-7 aprilie 2019

Berbec 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, statut social, faima si reputatie.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din activitati, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante, relatii sau proiecte extraordinare, un ajutor psihic sau financiar picat din cer, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.