Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță septembrie 2018

Balanță septembrie 2018

HOROSCOP BALANTA SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, rabufniri, tensiuni in camin, familie, in dragoste sau cu copiii

 

Pe 3 poti imbunatati comportamentul, exprimarea, comunicarea si infatisarea, poti creste popularitatea si castigurile din proiecte de anvergura. Incepand de pe 6 poti deveni mai responsabil, practic si organizat fata de parinti, familie, camin si proprietatile imobiliare. Pe plan mental din 6 pana pe 22 esti meditativ si introspectiv, te preocupa starea psihica si eliminarea dependentelor, iar de atunci iti revine gandirea pozitiva si iti sunt favorizate intalnirile de orice fel. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor planuri prin care sa obtii linistea sufleteasca, sa elimini dependentele, sa gasesti noi resurse si sa depasesti situatiile de criza. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la sacrificiile pe care le faci, confortul psihic, actiunile, relatiile sau tendintele ce te trag inapoi. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje si tensiuni in camin, temperament, incidente si tensiuni in familie.

Financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie iti sunt favorizate investitiile si castigurile materiale, dar poti avea venituri si cheltuieli mai mari, in special pentru confortul personal. Pe 12 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de confortul personal, posesiuni si economie, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre iubire, relaxare si distractii, dar se poate sa fii mai impulsiv in relatia romantica si cu copiii. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la agitatie in dragoste si cu copiii, crize de gelozie, rabufniri emotionale, blocarea unor surse financiare, incidente din graba si neatentie. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de relatiile sentimentale, copii, procreatie, arta, creativitate si relaxare.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de imbunatatirea psihicului, renuntarea la obiceiurile proaste, cumpatare si economie, finante, camin, familie, parinti, locurile natale si proprietatile imobiliare. Ziua de 21 este favorabila eliminarii obiceiurilor nesanatoase si dezvaluirii unor lucruri secrete. Din 23 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiuni personale si profesionale, intalniri, petreceri, relatii sentimentale, distractii, activitati artistice si creative.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.