Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță septembrie 2017

Balanță septembrie 2017

HOROSCOP BALANTA SEPTEMBRIE 2017

Atentie la secrete, comunicare, sanatate si serviciu

Pe 2 poti face planuri noi de viitor si poti incheia un parteneriat de afaceri. Pe 3 evita discutiile in contradictoriu cu prietenii. Din 5 pana pe 10 inca mai ai timp sa iti revizuiesti atitudinea fata de ei. Pe 5 atentie la oboseala si epuizare psihica. Tot din 5 devii mai irascibil si ai o energie mai scazuta. Pe 9 poti lua decizii importante referitoare la regenerarea psihica si renuntarea la anumite obiceiuri.

Din 10, toata luna esti introspectiv si iti revizuiesti actiunile din ultima perioada. Pe 13 poti obtine beneficii din relatiile cu ceilalti, atat apropiati, cat si amici. Pe 14 ai grija la informatii ascunse legate de acte si contracte. Pe 15 iti creste popularitatea, poti castiga din afaceri sau din orice iti propui. Pe 16 atentie la secrete, rabufniri si incidente. In 18 poti avea surprize legate de prieteni sau partener.

Pe 20 atentie la ce sacrificii faci, si ce lucruri pot fi dezvaluite. Incepand din 20, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. Din 22 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa de a initia orice actiuni pe plan personal. Tot pe 22 poti adopta o noua mentalitate si poti gasi o noua cale de regenerare afectiva. Pe 24 ai grija la epuizare fizica si psihica, iar pe 25 la blocaje in comunicare si dezvaluiri de secrete si informatii. Pe 28 atentie la temperament si atitudinea fata de partener. Din 28 poti gasi solutii drastice la problemele legate de camin si familie, iar din 30 iti revine optimismul si gandirea pozitiva. Tot in 30 atentie la relatiile sau veniturile ilegale.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.