Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță octombrie 2019

Balanță octombrie 2019

HOROSCOP BALANTA OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In luna octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre viata personala, si bani, resurse si siguranta materiala.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati legate de dorintele tale, relatii si proiecte personale sau romantice. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin resursele, valoarea ta si sistemul de valori, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, achizitiile, confortul si nivelul de trai. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la bani, cheltuieli, resurse si achizitii, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce proiecte de investitii sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre economie, confort, bani, profit, resurse si valorificarea talentelor native. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai referitor la folosirea talentelor proprii, finante, investitii, achizitii, venituri, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu familia, parintii, caminul, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, intimitatea, activitatile casnice, viata particulara si satisfacerea necesitatilor sufletesti, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.