Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță octombrie 2018

Balanță octombrie 2018

HOROSCOP BALANTA OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, familie, in dragoste sau cu copiii

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de locurile natale, familie, camin, imobiliare, lucrurile care te fac sa te simti in siguranta si nevoile intime, de baza. Pe 3 si 12 ai grija la neplaceri in camin, temperament, incidente si tensiuni in cuplu, familie sau in relatiile personale, iar pe 11 si 19 la dificultati in dragoste sau cu copiii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli mai mari pe placeri sau distractii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de finante, investitii, economie, posesiuni, confort si stabilizarea materiala, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa educatia, aflarea informatiilor, interactiunea cu apropiatii, tranzactiile, noi informatii sau mentalitati, relatia cu rudele si anturajul, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Din 5 iti reevaluezi situatia financiara, calitatile prin care poti obtine castiguri si atitudinea ta fata de venituri, posesiuni, acumularea materiala si confortul personal. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi valoarea personala, capacitatea de socializare si obtinere a unor beneficii din farmecul propriu si felul in care te comporti sau te exprimi.

De pe 23, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de finante, venituri, economie, imbunatatirea confortului si stabilizarea materiala.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.