Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță noiembrie 2018

Balanță noiembrie 2018

HOROSCOP BALANTA NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, sanatate, serviciu, tensiuni cu rudele, partenerul sau colegii

 

Pana pe 22 inca te mai implici direct in gestionarea finantelor, investitii, folosirea abilitatilor in mod eficient, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta educatiei, activitatilor de socializare si comunicare, si invatarii a noi lucruri si mentalitati. In plus, toata luna esti interesat de schimburi de bunuri si idei, tranzactii, alergaturi, demersuri, si activitati impreuna cu cei apropiati, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi propria capacitate de socializare, dar si beneficiile din farmecul personal si felul in care te comporti sau te exprimi. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de lucrurile care iti fac placere, relatii sentimentale, arta, creativitate si legatura cu copiii. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre serviciu si imbunatatirea conditiilor de munca si trai, dar si a sanatatii. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa schimbi atitudinea in relatiile personale, colaborari, cuplu, parteneriate, contracte, procese sau conflicte. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de familie, camin si proprietati imobiliare, noi sanse privind scopurile tale si imbunatatirea imaginii publice, dar si echilibrarea vietii personale cu cea sociala si profesionala. De pe 25 iti revine dorinta de a munci in favoarea celorlalti chiar cu pretul sacrificiilor.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.