Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță noiembrie 2017

Balanță noiembrie 2017

HOROSCOP BALANTA NOIEMBRIE 2017

Atentie la temperament, exprimare, serviciu, sanatate, tensiuni in familie si cu partenerul

Pe 3 ai oportunitatea de a lua o decizie profesionala ce iti poate imbunatati finantele. Pe 4 atentie la temperament si dificultati in relatia de cuplu sau in relatiile personale. Din 5, pana in ianuarie te preocupa mai mult activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, si relatia cu cei apropiati. De pe 7, toata luna poti avea venituri mai mari decat de obicei.

Ziua de 11 iti poate aduce sansa sa gasesti o noua forma de comunicare in relatiile personale si casnicie. Pe 13 poti primi o suma de bani considerabila sau un obiect deosebit de valoros. Pe 14 ai grija la probleme de comunicare la serviciu si in general, si atentie la ce acte semnezi, pot exista informatii omise sau gresite. Pe 16 este posibil sa obtii un castig din munca proprie, un bonus de la locul de munca sau relatii mai bune cu colegii. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes in ceea ce priveste finantele, serviciul si imbunatatirea conditiilor de trai. Atentie insa pe 19 la tensiuni in casa si blocaje legate de camin, familie sau parinti.

Din 22 iti revine dorinta de a munci mai mult si a-i ajuta pe ceilalti chiar cu pretul de a te sacrifica pe tine, si poti initia actiuni de voluntariat si binefacere. Tot din 22, pentru o luna esti mai activ si te implici mai mult in relatia cu cei din jurul tau. Mai mult, pe 25 iti sunt favorizate parteneriatele si contractele de asociere, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.