Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță martie 2019

Balanță martie 2019

HOROSCOP BALANTA MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, uniuni, parteneriate, casnicie, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de ajutorul din partea celorlalti, depasirea crizelor, pierderi, regenerare, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre progresul personal, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea si actiuni juridice.

Poti avea succes in: ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 ai o dispozitie iubitoare si iti poti exprima latura artistica si creativitatea foarte usor. Ti se pot imbunatati relatia de dragoste si legaturile cu copiii, poti incepe o poveste de iubire sau un hobby, poti castiga din arta, te poti relaxa si distra mai mult, si poti avea ocazii placute de a-ti petrece timpul liber. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: activitatile zilnice, eforturile fizice, serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la legaturile colegiale si profesionale, negocieri privind serviciul, cresterea salariului sau imbunatatirea conditiilor de munca. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de anturaj, rude, prieteni, comunicare, tranzactii sau demersuri, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la incidente, izbucniri si crize emotionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.