Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță martie 2018

Balanță martie 2018

HOROSCOP BALANTA MARTIE 2018

Atentie la tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

 

Pe 1 ai grija la agitatie, graba, dificultati de comunicare si tensiuni in anturaj sau la locul de munca. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de munca, sanatate si confort, care iti pot imbunatati viata, dar te pot stabiliza si pe plan financiar. Pe 4 esti foarte apreciat la serviciu, comunici si socializezi foarte usor, insa ai grija la dezamagiri si confuzii din prea multa compasiune.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa casnicia, asocierile, contractele si aplanarea conflictelor. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti atitudinea in cuplu si relatiile personale.

Din 7, pana la sfarsitul lunii se imbunatateste relatia cu partenerul si poti obtine venituri din colaborari. In schimb incepand cu 9, pana in iulie ai grija la cheltuieli deoarece castigurile materiale pot sa nu mai fie atat de substantiale. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 iti sunt favorabile semnarea de acte sau contracte, si tranzactiile comerciale. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la incidente in camin, tensiuni in familie, cu partenerul si cei cu care intri in contact.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre camin, locuinta, parinti si familie, insa incearca sa fii mai putin impulsiv cu acestia. De pe 20, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, colaborari si parteneriate.

Pe 29 poti avea parte de un eveniment neprevazut in cuplu, legat de un contract sau o colaborare. Din 31, pentru trei saptamani esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor venituri suplimentare.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.