Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță martie 2017

Balanță martie 2017

Atentie la comportament, relatii, parteneri, casa, familie si parinti

 

Pana pe 3 incearca sa rezisti impulsului de a pune accent pe tine in relatiile cu ceilalti, si mai ales cu partenerul. Gaseste o cale diplomata de a echilibra dorintele tale si ale celuilalt.

Din 4 martie revizuieste-ti atitudinea in cuplu si casnicie, reevalueaza castigurile si beneficiile din asocieri si lucrul cu publicul. Veniturile din colaborari pot cunoaste o scadere.

Pe 5 poti incepe favorabil un nou parteneriat. Incepand cu 10 actionezi concret pentru a te regenera psihic si financiar, insa intre 11 si 20 ai grija la sanatate si tensiuni in serviciu.

Din 13 devii mai preocupat de obtinerea armoniei si a cooperarii, iar din 20 acorzi o mai mare atentie partenerului si convietuirii in doi. Initiaza activitati pe care sa le faceti in comun.

De pe 22 pana pe 26 martie incearca sa fii diplomat, corect si echitabil, pentru a preveni tensiuni in cuplu sau in camin. Pe 30 ai grija la temperament in relatia cu parintii sau familia. Atentie la incidente in casa sau legate de proprietati imobiliare.

Din 31 esti mai interesat de investigatii, depasirea crizelor, regenerare psihica si financiara.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Asculta-ti instinctele si fii mai hotarat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.