Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță mai 2019

Balanță mai 2019

HOROSCOP BALANTA MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de perfectionarea si educatia ta, studii aprofundate, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, chestiuni legale sau juridice. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. In jurul zilei de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste depasirea crizelor, recapatarea controlului, ajutorul din partea celorlalti, regenerarea afectiva si financiara, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa castigi venituri suplimentare din serviciu sau dinspre familie, sa te implici intr-o relatie intima sau de suflet, sa obtii o mostenire sau sa finalizezi un partaj.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, intimitatea, activitatile casnice, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.