Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță mai 2018

Balanță mai 2018

HOROSCOP BALANTA MAI 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti avea succes in ceea ce priveste finantele, serviciul, cresterea nivelului de trai, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata si conditiilor de munca. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la prea multa pasiune si ambitie, cheltuieli si sacrificii in favoarea celorlalti. Pe 7 si 12 ai grija la incidente in camin, tensiuni in familie, cu partenerul si cei cu care intri in contact. Pe 8 incearca sa eviti relatiile la distanta si actiunile legale. In 12, 18 si 25 decizia de a face schimbari legate de familie, parinti, camin, imobiliare si asigurarea nevoilor de baza, iti pot aduce noi resurse afective sau financiare, relatii intime sau imprumuturi.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult problemele emotionale, descoperirea informatiilor, regenerarea psihica si financiara. De pe 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre povesti de dragoste si distractii, dar se poate sa fii mai impulsiv in relatia romantica si cu copiii.

Din 15, pana in noiembrie poti avea un interes deosebit in ocult si stiinte secrete, poti avea parte de incidente ciudate si poti avea parte de situatii surpriza in privinta depasirii situatiilor critice. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva regenerarii afective si financiare, a pierderilor si resurselor externe. In acelasi timp poti elimina tendinta din ultimii sapte ani, de a fi rebel si inconstant in relatia de cuplu, in asocieri si parteneriate.

Intre 13 si 16 ai grija la tensiuni in familie, in cuplu, in relatiile sentimentale, intime si cu copiii, jocuri de noroc, speculatii, procese, pierderi si cheltuieli mai mari pe distractii.

Din 19, trei saptamani ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita reputatie si pot creste veniturile din profesie. Tot pe 19 poti avea surprize legate de relatiile profesionale, legaturile intime, veniturile din cariera si resursele suplimentare. Incepand cu 21, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, educatie, turism, calatorii si incercarile de a progresa pe plan personal si chiar profesional. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile legate de creativitate, dragoste, educatie, distractii si strainatate. Pe 26 ai grija la tensiuni in casa si familie, si cu sefii sau autoritatile. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult educatia, strainatatea si calatoriile.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.