Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță mai 2017

Balanță mai 2017

HOROSCOP BALANTA MAI 2017

Atentie la partener, sanatate, serviciu, calatorii si familie

 

Din data de 3 iti revine spiritul de colaborare, echilibru si armonie, corectitudinea si interesul in cooperare. Pana pe 16 iti sunt favorabile asocierile, cu efect pe termen lung.

Pe 9 anumite evenimente petrecute in familie iti dezvaluie o noua cale prin care sa depasesti situatiile critice din ultima vreme. Pe 11 poti pune bazele unui parteneriat. Pe 12 ia-ti inima in dinti si incepe ceva nou, doar pentru tine: un studiu, o calatorie, o aventura care sa-ti creasca nivelul personal si chiar profesional.

Incepand cu 16 te concentrezi mai mult pe echilibrul emotional, pe regenerarea psihica si financiara. Din 20, pentru o luna capeti o atitudine mai lejera si mai optimista, si te implici mai mult in cresterea si dezvoltarea ta personala. Pe 31 descoperi un mod prin care sa-ti revii emotional.

Pe 10 ai grija la tensiuni in relatia de cuplu, dar si la cheltuieli neprevazute. Pe 11 atentie la sanatate, calatorii la distanta si blocaje la locul de munca. Pe 19 sunt posibile neintelegeri cu partenerul sau cei cu care intri in contact, iar pe 25 si in familie sau cu parintii. Pe 29 incearca sa fii mai calm in relatia cu rudele si anturajul, dar si cu cei aflati departe.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.