Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță iunie 2019

Balanță iunie 2019

HOROSCOP BALANTA IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre succesul social propriu, cat si spre popularitate si grupul din care faci parte. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe lucrurile ce tin de activitati si relatii sociale, organizatii, corporatii si viitorul apropiat.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti ajutorul pe care il dai altora, serviciul si munca pe care o faci, dar si sa clarifici chestiuni legate de capacitatea fizica si sanatate.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste obtinerea unui ajutor financiar sau afectiv din partea celorlalti, intimitate, imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa primesti un ajutor din familie, sa te implici intr-o relatie intima sau de suflet, sa finalizezi o mostenire sau partaj.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de relatia cu strainatatea, internet, castiguri din educatie, calatorii, turism, proiecte internationale, chestiuni legale sau juridice. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, intimitatea, activitatile casnice, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi viata personala cu cea sociala si profesionala. La Luna Plina de pe 17 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.