Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță iunie 2018

Balanță iunie 2018

HOROSCOP BALANTA IUNIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, serviciu, sanatate, prieteni si calatorii la distanta

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru relatiile de dragoste, calatorii la distanta, examene si recunoasterea meritelor tale pe un plan mai larg. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes pe plan material si profesional, referitor la imaginea publica, beneficiile din cariera si statutul social. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate activitatile sociale si profesionale, relatiile colegiale si imbunatatirea conditiilor din serviciu. Ziua de 6 este favorabila actiunilor intelectuale ce tin de strainatate, educatie sau turism, insa pe 6 si 7 ai grija la epuizare fizica, drumuri lungi si actiuni legale. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la relatiile cu familia sau autoritatile, neplaceri legate de camin, cariera sau statutul social.

Din 12, doua saptamani te preocupa mai mult situatia ta sociala, imaginea publica si cariera. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de informatii ascunse, bani sau posesiuni la comun. Din 14, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile de prietenie, devii popular, te bucuri de aprecierea in colectivitate si iti pot creste castigurile din afaceri. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de legaturi intime, imprumuturi sau bunuri la comun cu altii.

De pe 19, pentru cinci luni ai liber sa iti revizuiesti ajutorul dat celorlalti, serviciul si munca pe care o faci, si sa investighezi problemele de sanatate. Incepand cu 21, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatiile sentimentale, cu copiii sau prietenii, iar pe 25 la cheltuieli, investitii neverificate si proiecte de afaceri mai mari decat poti duce. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la relatiile sentimentale, copii, distractii, hobbyuri, activitati artistice si de creatie. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult idealurile, viitorul, afacerile, prietenii si activitatile sociale.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.