Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță iunie 2017

Balanță iunie 2017

HOROSCOP BALANTA IUNIE 2017

Atentie la serviciu, sanatate, drumuri lungi, comunicare, sefi si familie

 

Pe 1 poti primi beneficii din colaborari sau casnicie, iar pe 3 poti avea o surpriza din partea partenerului sau a unui asociat. Tot pe 3 nevoia de extindere si castig poate sa te indrume catre o anumita directie personala sau profesionala, insa mai bina amana hotararile pana pe 13. De pe 4 iti indrepti actiunile catre o crestere in cariera, dar incearca sa nu fii prea agresiv cu colegii sau sefii. Pe 4 si 14 ai grija la sanatate, nu te epuiza muncind, dar atentie si la calatorii la distanta. Din 6 iti sunt favorizate imprumuturile si solutionarea unei mosteniri sau unui partaj. Din 7 in 21 ai succes in examene si studii. De pe 9 iti revine starea de bine, optimismul, jovialitatea si sarmul natural.

Pe 15 si 18 atentie la discutii neplacute, blocaje in comunicare si calatorii la distanta. Din 16 ai cinci luni sa revizuiesti ajutorul dat celorlalti si sa investighezi problemele de sanatate.

Dupa 21 te dedici total activitatilor sociale si profesionale. Pe 24 exista posibilitatea sa primesti o proprietate imobiliara dintr-un partaj sau o mostenire, si totodata se poate sa reaprinzi flacara pasiunii in cuplu. Intre 25 si 28 se poate sa fii tentat sa muncesti mai mult pentru ceilalti, lucru ce iti poate scadea energia si creste frustrarea. Pe 30 atentie la discutii in familie si cu sefii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.