Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță iulie 2018

Balanță iulie 2018

HOROSCOP BALANTA IULIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, in dragoste, cu copii, prietenii sau superiorii

 

Pe 5 poti avea un succes pe plan material si profesional, referitor la imaginea publica, scopurile si aspiratiile tale, cresterea valorii personale si a nivelului de trai, iar pe 8 iti sunt favorizate activitatile sociale, urcarea in ierarhie si imbunatatirea conditiilor din serviciu. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, tensiuni sau conflicte cu persoana iubita, copiii sau prietenii, iar pe 12 cu familia, sefii sau autoritatile. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de prieteni si cunostinte, colectivitate, organizatii, parteneriate de afaceri, activitati sociale, popularitate, investitii si planuri financiare de amploare.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan intim si sufletesc, din punct de vedere al regenerarii afective si financiare. Din 10, o luna iti sunt favorizate relatiile confidentiale si castigurile din activitati neoficiale. Pe 12 chiar poti avea surprize placute in relatiile intime si poti primi un ajutor psihic sau material suplimentar ce te ajuta sa depasesti crizele. Pe 14 poti lua decizii favorabile in privinta legaturilor sufletesti, familiei, imbunatatirii psihicului si atmosferei din camin. Pe 22 poti primi beneficii materiale din activitati secrete si poti avea o idila mai putin expusa vederii celorlalti. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de veniturile din munca, sacrificiile pe care le faci, relatiile colegiale si cele secrete. Pe 28 iti sunt favorizate legaturile profunde si spirituale.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de iubire, relatiile sentimentale, copii, activitatile de creatie, artistice sau de distractie. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si pe 2 august, ai grija la impulsivitate, agitatie si iritare in dragoste, cu copiii sau prietenii, crize de gelozie, rabufniri emotionale si incidente din graba sau neatentie.

Incepand cu 23, o luna te implici in proiecte ample si de viitor, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare si de intrajutorare. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.