Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță iulie 2017

Balanță iulie 2017

HOROSCOP BALANTA IULIE 2017

Atentie la comportament, tensiuni in familie, cu parintii, partenerul, prietenii, sefii si autoritatile

 

Pe 2 si 10 atentie la discutii in casa, cu familia si cu autoritatile. Pe 5 ai grija la conflicte cu sefii si partenerul de viata. Incepand de pe 5 toata luna iti sunt favorizate castigurile din cercetare si strainatate. Ziua de 6 iti poate aduce o noua oferta de munca, dar se poate sa nu fie pe placul tau sau sa fie intr-un alt domeniu profesional. Din 6 ai mintea deschisa catre afaceri, prieteni si viitor.

Incepand din 15 pana spre sfarsit de august atentie la situatii critice in familie, diferente de opinie sau despartiri. Din 17 pana pe 5 august ai grija la agresivitate in societate si cu prietenii, dar si la decizii profesionale impulsive. Tot pe 17 atentie la sanatate, serviciu, drumuri lungi si relatia cu strainatatea. Pe 18 poti avea succes in examene si poti castiga din calatorii sau actiuni legale. Tot pe 18 ai grija la tensiuni in cariera si cu partenerul. Pe 19 poti face planuri de viitor si poti incheia contracte legate de afaceri la scara larga. Din 20 ai tendinta sa fii mai agresiv cu prietenii.

Pe 21 atentie la tensiuni in cuplu, cu colaboratorii si prietenii. Din 22, pentru o luna te implici in afaceri si activitati cu amicii. Pe 24 ai grija la blocaje in comunicare, calatorii sau legate de examene. Tot pe 24 poti face planuri de viitor si semna parteneriate de afaceri. Din 26 devii mai retras si introspectiv, cu sansa de a renunta la tendinte negative. Pe 27 ai grija la impulsivitate intre prieteni si in colectivitate. Din 31 iti sunt benefice relatiile profesionale si castigurile din cariera.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre idealurile tale si ale celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.