Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță ianuarie 2019

Balanță ianuarie 2019

HOROSCOP BALANTA IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre relatiile directe, cuplu, asocieri, contracte si colaborari. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa lucrurile care iti plac si te fac fericit, iubirea, legaturile sentimentale, copiii, arta, creativitatea, educatia, hobbyurile, joaca, petrecerile si distractiile. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: incidente casnice, sanatate, serviciu, tensiuni in familie, conflicte si dificultati in relatiile personale, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: intalniri, relatia cu rudele si anturajul, tranzactii, negocieri, comunicare sau educatie. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste legatura cu apropiatii, exprimarea artistica si beneficiile din comunicare, transport sau comert. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza actiunile colective, se poate sa pui bazele unui parteneriat de afaceri.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii pe plan familial, casnic, imobiliar, intim si sufletesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.