Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță ianuarie 2018

Balanță ianuarie 2018

HOROSCOP BALANTA IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

 

Din 2 ai liber sa gasesti noi baze ale parteneriatelor si asocierilor, insa poti deveni irascibil in cuplu, mai degraba conflictual decat cooperant. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la camin, parinti si familie. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa iti maresti castigurile din folosirea propriilor talente, dar si ca sa-ti imbunatatesti calitatea vietii. Tot pe 7 iti sunt favorizate parteneriatele si contractele de asociere. Ziua de 8 iti aduce un succes in legatura cu familia, caminul si proprietatile imobiliare, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de familie, parinti sau locuinta. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm acasa.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult caminul, familia, parintii si locurile natale, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la tensiuni in casa, cu familia sau partenerul. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice legate de cumpatare si economie, finante, camin, familie si parinti.

Din 18, pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatiile romantice si veniturile din hobbyuri si arta. Din 20, o luna te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice sau distractive.

Pe 20 ai grija la neatentie si incidente in camin. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un anumit succes legat de familie sau imobiliare. In 25 poti adopta o noua viziune privind finantele, confortul, extinderea si renovarea locuintei. Din 26, doua luni devii mai agitat si agresiv in comunicare. Pe 28 ai grija la discutii neplacute in camin si in cuplu. Incepand cu 31, trei saptamani te preocupa preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, distractiile si copiii.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.