Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță februarie 2019

Balanță februarie 2019

HOROSCOP BALANTA FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre depasirea crizelor, relatiile de suflet, obtinerea unui ajutor extern, redresarea afectiva si financiara. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Foloseste-ti intuitia si spiritul analitic.

Din 19, o luna te implici mai mult in serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. Aici iti concentrezi preocuparile si gandurile, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: intalniri, relatia cu rudele si anturajul, tranzactii, negocieri, comunicare sau educatie, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legatura cu apropiatii, exprimarea artistica si beneficiile din comunicare, transport sau comert. Pe 22 insa poti avea parte de blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste lucrurile care iti plac si te fac fericit, iubirea, legaturile sentimentale, copiii, arta, creativitatea, educatia, hobbyurile, joaca, petrecerile si distractiile. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: incidente casnice, sanatate, serviciu, tensiuni in familie, conflicte si dificultati in relatiile personale, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.