Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță februarie 2018

Balanță februarie 2018

HOROSCOP BALANTA FEBRUARIE 2018

Atentie la cheltuieli, distractii, sanatate, serviciu, rude, copii si persoana iubita

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de comunicare, comert, creativitate, activitati educative si artistice, iubire sau copii. Pe 4 atentie la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii si propriul confort, tensiuni si blocaje cu copiii si in relatia cu persoana iubita. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de copii, o relatie romantica, proiecte artistice sau creativitate.

Din 11, pentru aproape o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la venituri si cheltuieli, folosirea propriilor talente si petrecerea timpului liber. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si poti adopta noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatiile si castigurile din serviciu, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor intelectuale artistice si de creatie, insa ai grija la discutii, oboseala si dificultati la locul de munca.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale. In plus, trei saptamani te preocupa mai mult alimentatia, terapiile, regimul de viata si locul de munca.

Pe 21 poti avea parte de un moment emotionant si sensibil la serviciu, iar pe 25 poti capata o noua viziune asupra sanatatii tale si a rutinei zilnice. In ambele zile ai grija la tensiuni si blocaje de comunicare cu rudele, anturajul si colegii. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala cu un coleg de serviciu.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.