Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță februarie 2017

Balanță februarie 2017

Atentie la comportament, relatii, parteneri, casa, familie si parinti

Pe 1 si pe 2 incearca sa eviti certurile si discutiile in familie si cu parintii. Fii mai calm si rabdator si incearca sa intelegi si punctul lor de vedere. Ai grija si la discutiile aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri, in casnicie si in colaborari.

De pe 3, in urmatoarea luna iti sunt favorizate asocierile si cooperarile, in cuplu ai parte de momente fericite si obtii beneficii materiale din partea partenerului. Incepand cu 5 pana in iunie se poate sa-ti mai dispara din optimism si jovialitate, si sa ai parte de mai putine momente norocoase.

De pe 7 devii mai creativ si mai inclinat spre speculatie, iubire si distractie. Pe 11 si pe 21 poti avea parte de evenimente personale fericite datorita felului in care te manifesti si te afirmi.

De pe 18 pana pe 22 incearca sa fii mai calm in relatia cu partenerul de viata, pentru a evita discutii neplacute in casa si familie. Din 23 in 27 actiunile pe care le initiezi pot crea tensiuni in cuplu si cu cei cu care intri in contact. Incearca sa nu fii impulsiv.

Incepand cu 26 esti mai preocupat de rutina, sanatate si serviciu.

Profita de aceasta luna pentru a-ti gasi echilibrul in relatii si parteneriate, pentru a initia un nou regim de viata si pentru a face schimbari in privinta locului de munca!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715308339904:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.