Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță decembrie 2018

Balanță decembrie 2018

HOROSCOP BALANTA DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, sanatate, serviciu, tensiuni cu rudele, partenerul sau colegii

 

De pe 1 redevii preocupat de propriile resurse, aptitudini si calitati, cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, posesiuni, investitii, economie, eficienta, acumularea si stabilizarea materiala. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra securitatii si stabilizarii financiare. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca mai esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in relatia cu anturajul, rudele si apropiatii, demersuri, intelegeri, schimburi si miscari de idei, de informatii sau de bunuri. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de aflarea informatiilor, schimburi de bunuri si idei, tranzactii, activitati sociale si de comunicare, si interactiunea cu cei apropiati. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, educatie si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a activitatilor de socializare si comunicare, si invatarii a noi lucruri si mentalitati, de la sfarsitul lunii, pana in februarie exista riscul cel mai mare de a exagera, de a fi extrem de optimist si idealist, si de a vedea doar intregul, nu si detaliile, asa ca incearca sa fii mai realist, atent la ceea ce semnezi, sa te limitezi la ce posibilitati ai si sa eviti viteza excesiva, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe casa, proprietati imobiliare, familie, parinti, locurile natale si acoperirea propriilor necesitati. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de serviciu, relatiile colegiale, imbunatatirea regimului de viata, a sanatatii si conditiilor de munca si trai, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la oboseala fizica, epuizare, incidente, confuzii, dificultati de comunicare si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.