Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță decembrie 2017

Balanță decembrie 2017

HOROSCOP BALANTA DECEMBRIE 2017

Atentie la temperament, exprimare, serviciu, sanatate, tensiuni in familie si cu partenerul

 

De pe 1 pana de Craciun ai ocazia sa te impaci cu rudele apropiate, ai un stil de a comunica artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Tot pe 1 atentie la incidente, conflicte si temperament. Pe 3 poti avea succes in actiunile de crestere a veniturilor si referitor la locul de munca si imbunatatirea conditiilor de trai. Pe 3 si pe 10 ai grija la discutii, epuizare si tensiuni la serviciu.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti mentalitatea si felul in care interactionezi cu ceilalti, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate devii mai impulsiv in relatia cu banii. Pe 10 poti avea un moment de iluminare si poti gasi o noua forma de comunicare in relatiile personale. Pe 13 si pe 15 ai grija la graba, nervozitate si incidente. Pe 16 poti incheia un parteneriat important.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre felul in care interactionezi cu cei apropiati, si actiuni legate de comert, comunicare si transport, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la camin, familie, proprietati imobiliare si locurile natale.

Din 21, pentru o luna te implici mai mult in activitatile legate de casa, familie sau parinti. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din comunicare, colaborari si parteneriate. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de cumpatare si economie, finante, camin, familie si parinti. De pe 25, pentru aproape patru saptamani ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Tot in 25 dai dovada de maturitate in atitudinea fata de familie, parinti si camin. Pe 28 poti initia actiuni legate de finante, serviciu, nivelul de trai si regimul de viata.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.