Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță august 2019

Balanță august 2019

HOROSCOP BALANTA AUGUST 2019

Tendinte generale: In august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre relatiile sociale si colectivul din care faci parte, si introspectie, psihic si spiritualitate. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre succesul social propriu, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Din 18 si mai mult din 23, importante devin imbunatatirea psihicului, spiritualitatea, credinta, cercetarile secrete, actiunile si relatiile ascunse, subiectele oculte, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din perspectiva ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres referitor la educatie, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, educatie, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la recapatarea controlului, obtinerea unui ajutor extern, depasirea crizelor afective si financiare, relatii intime si de suflet, imprumuturi, venituri suplimentare, posesiuni la comun, mosteniri si partaje.

Atentie la: dorinta de a iesi in evidenta, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, copii, activitati artistice, educative si creative, joaca si distractii. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.