Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță august 2018

Balanță august 2018

HOROSCOP BALANTA AUGUST 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, in dragoste, cu copiii sau prietenii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la agitatie in dragoste si cu copiii, crize de gelozie, rabufniri emotionale, blocarea unor surse financiare, incidente din graba si neatentie. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului poti gasi mai usor noi solutii pentru a depasi situatiile de criza, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de exprimarea sentimentelor, copii, procreatie si distractii.

Din 7 revii la sentimente mai bune si o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate relatiile sentimentale, legaturile cu copii, beneficiile din felul in care te prezinti si te infatisezi, din exprimarea artistica sau creativitate. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la temperament, neplaceri in camin, tensiuni in familie.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de prieteni si cunostinte, colectivitate, organizatii, parteneriate de afaceri, activitati sociale, popularitate, investitii si proiecte financiare de amploare. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la cheltuieli, exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de colectivitate, asociatii, grupari, prieteni, afaceri si planuri de viitor.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de camin, imobiliare, familie si implinirea nevoilor proprii, iar incepand cu 23, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor actiuni pentru a obtine linistea sufleteasca, prin care sa elimini persoanele, activitatile si tendintele negative, sa depasesti situatiile critice emotionale si financiare, sa gasesti noi resurse externe si sa iti acoperi nevoile intime, de baza.

In plus, in jur de 19 poti avea succes pe plan material si profesional, referitor la imbunatatirea conditiilor din serviciu, cresterea valorii personale, a confortului si nivelului de trai, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cumpatare si economie, finante, camin, familie, parinti, locurile natale si proprietatile imobiliare.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.