Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță aprilie 2019

Balanță aprilie 2019

HOROSCOP BALANTA APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai ocupi de relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, uniuni, parteneriate, casnicie, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor chestiuni legate de necesitatile tale, familie, camin sau imobiliare. Pe 14 ai putea avea un succes legat de comunicare, tranzactii si semnari de acte, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de cuplu, contracte si parteneriate, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, o luna te preocupa lucrurile legate de ajutorul din partea celorlalti, depasirea crizelor, regenerare, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. In jur de 23, pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la accidente, pierderi si despartiri.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la informatii, mentalitati, mijloace de comunicare, transport sau socializare, relatia cu anturajul, rude, prieteni, tranzactii, miscari si schimburi de bunuri sau idei. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: activitatile zilnice, eforturile fizice, serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, intimitate, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si in aceasta luna, dar si in luna mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de activitati intelectuale, educative sau pe internet, studii, examene, calatorii, turism, chestiuni juridice, procese, relatii la distanta si cu strainatatea. La Luna Plina de pe 19 ai grija la despartiri, accidente, izbucniri si crize emotionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.