Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță aprilie 2018

Balanță aprilie 2018

HOROSCOP BALANTA APRILIE 2018

Atentie la tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

 

In prima zi a lunii ai grija la dificultati de comunicare in cuplu si fata de cei cu care intri in contact direct, iar pe 4, 5, 11 si 25 si cu parintii si alti membri ai familiei.

Pe 2 atentie la incidente si neplaceri legate de locuinta sau familie. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la cumpatare si economie, finante, camin, familie, parinti, locurile natale si proprietatile imobiliare. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de propria locuinta, imobiliare, familie, parinti si locul de origine, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate veniturile suplimentare, gasirea unor noi surse de finantare, relatiile intime, beneficiile din imobiliare, dar si din munca propriu zisa, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu imprumuturile si cheltuirea banilor ce nu iti apartin doar tie, si sa nu te bazezi pe castigurile tale viitoare.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti atitudinea in cuplu si relatiile personale, iar incepand de atunci iti revin spiritul de colaborare, echilibru si armonie, corectitudinea si interesul in cooperare, si pentru inca o luna te preocupa casnicia, asocierile, contractele si aplanarea conflictelor. Pe 18 poti intampina situatii neasteptate legate de partener, colaboratori, contracte sau procese.

De pe 20, pentru o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi situatiile de criza afective si financiare. Din 24, pentru aproape o luna iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.