Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Balanță aprilie 2017

Balanță aprilie 2017

Atentie la temperament, relatii, cuplu, familie, comunicare si serviciu

 

De pe 3 incepi sa iti revizuiesti relatiile colegiale, dar si veniturile din serviciu. De pe 6 reiei teme mai vechi legate de interactiunea cu mediul inconjurator, acte, contracte, comunicare si socializare. Din 10 iti reevaluezi planurile de regenerare psihica, iar din 20 atitudinea in cuplu si fata de cei cu care intri in contact direct. Tot din 20 incolo, incepi sa capeti o noua viziune asupra familiei, caminului si originilor tale.

Pe 6 ai oportunitatea de a obtine anumite avantaje de ordin psihic sau financiar in urma unor partaje sau a unor mosteniri. Incepand din 15 se imbunatateste atmosfera la locul de munca si poti obtine chiar o marire de salariu. Pe 17 ai sansa sa obtii venituri suplimentare din serviciu. In aceeasi zi o anumita decizie iti poate schimba atitudinea fata de partener si cei cu care intri in contact direct. Din 19 incolo te preocupa mai mult siguranta emotionala si materiala, si depasirea crizelor si situatiilor neplacute. De pe 21 iti creste spiritul de aventura si dorinta de imbunatatire personala si profesionala. Pe 24 o schimbare de conceptii te poate face sa intelegi mai bine cum sa te comporti in cuplu, parteneriate si colaborari.

Pe 7 si 9 ai grija la temperament si atitudinea fata de partener, in cuplu, cu familia si parintii. Pe 8 si 21 ai grija la discutii neplacute la serviciu, dar si la amanari si tensiuni legate de veniturile din munca. Pe 28 incearca sa fii mai calm cu partenerul si cei cu care intri in contact.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.