Home / Horoscop saptamanal / Balanță 9-15 septembrie 2019

Balanță 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de constientizari, intrajutorare, chestiuni ascunse, credinta si spiritualitate. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri, poti avea momente de iluminare si poti afla anumite adevaruri cu privire la persoane ascunse, relatii si activitati secrete, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile ascunse, legate de izolare, introspectie, psihic, credinta, spiritualitate, cercetari si subiecte secrete pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste linistea sufleteasca, acoperirea necesitatilor, viata intima si casnica, familia, baza de la care pornesti, sentimentul de siguranta si protectie, camin, locuinta si imobiliare. Aceste chestiuni ce tin de familie si viata casnica, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de spiritualitate, subiecte, proiecte si relatii secrete, de sambata iti revine gandirea pozitiva si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de viata proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.