Home / Horoscop saptamanal / Balanță 9 – 15 iulie 2018

Balanță 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP BALANTA 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la blocaje in afaceri, tensiuni cu familia, prietenii sau autoritatile

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de viitorul tau, prieteni, organizatii, popularitate, parteneri de afaceri, proiecte la scara larga, investitii, venituri, cheltuieli si nivelul de trai. In plus, de marti iti este din nou favorizata cresterea castigurilor si a beneficiilor. Fii intelept insa si nu cheltui mai mult decat e necesar.

Tot de marti, o luna iti sunt favorabile relatiile confidentiale si castigurile din actiuni neoficiale. Toata saptamana, in special joi si sambata, ai sansa unui castig pe plan psihic, intim si sufletesc. Poti avea parte de surprize placute legate de intimitate, poti gasi resurse afective sau financiare neasteptate, poti lua decizii favorabile pentru a-ti acoperi nevoile, a imbunatati psihicul, relatia cu familia sau caminul, si poti gasi noi cai de regenerare.

Pana joi ai grija la relatia cu familia si autoritatile, dificultati ce tin de camin, profesie, cariera sau reputatie. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua atitudine fata de aspiratiile tale in viata si ca sa-ti imbunatatesti statutul in societate. Fixeaza noi scopuri si cauta noi solutii pentru a-ti redresa cariera, imaginea publica si profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.