Home / Horoscop saptamanal / Balanță 9-15 aprilie 2018

Balanță 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP BALANTA 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la cheltuieli, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la blocaje si tensiuni privind locuinta, conflicte in cuplu, cu colaboratorii si cei cu care intri in contact direct.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile relatiile intime si sufletesti, aplanarea conflictelor in familie, beneficiile din imobiliare si gasirea unor surse de finantare. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar finaliza un imprumut, o mostenire sau un partaj, si poti obtine venituri suplimentare din serviciu.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare ce tin de economie, finante, camin, familie si locurile natale. De duminica pana martea ce vine incearca sa iti controlezi cheltuielile. Tot atunci te poti echilibra sufleteste si financiar, poti obtine anumite castiguri din imobiliare si poti face o schimbare in privinta caminului si a relatiilor intime si familiale.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate legate de partener, asociati, contracte sau procese.

Tot de duminica incolo iti revine interesul in cooperare si colaborare. Profita pentru a-ti imbunatati relatiile personale si pentru incheia un contract sau un parteneriat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.