Home / Horoscop saptamanal / Balanță 8 – 14 octombrie 2018

Balanță 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP BALANTA 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, familie, iubire sau cu copiii

 

Pana vineri ai grija la neplaceri in camin, temperament, incidente si tensiuni in cuplu, familie sau in relatiile personale.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de finante, investitii, economie, posesiuni, confort si stabilizarea materiala. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani investitiile sau intalnirile importante.

In aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi situatia financiara, calitatile prin care poti obtine castiguri si atitudinea fata de venituri, posesiuni, acumularea materiala si confortul personal. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici dificultati sentimentale, blocaje financiare si cheltuieli pe placeri, lux sau distractii. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa te reinventezi, sa reconsideri valoarea personala, capacitatea de socializare si de obtinere a beneficiilor din sarm, exprimare, infatisare si comportament. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.