Home / Horoscop saptamanal / Balanță 8-14 iulie 2019

Balanță 8-14 iulie 2019

HOROSCOP BALANTA 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre succesul social propriu, cat si spre popularitate, societate si grupul din care faci parte.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de succesul si scopurile tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitor la colectivitate, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de grupuri, multime si asociatii, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.