Home / Horoscop saptamanal / Balanță 8-14 aprilie 2019

Balanță 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP BALANTA 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai parte de reevaluarea progresului, cresterii si viitorului legate de educatia de baza, informatii, mijloace de comunicare, transport sau socializare, relatia cu anturajul, rude, prieteni, tranzactii, miscari si schimburi de bunuri sau idei. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, serviciul, capacitatea de a depune eforturi, energia fizica, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Informatiile descoperite sau vestile primite iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din munca pe care o depui si serviciile aduse altora, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti primi propuneri de munca sau un ajutor financiar de la serviciu, ti se pot imbunatati relatiile profesionale si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de legaturi personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Ai grija la tensiuni in familie, incidente in camin, procese legate de imobiliare, conflicte cu parintii sau partenerul de viata. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ceea ce tine de informatii, comunicare, tranzactii, anturaj, rude, frati si prieteni. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.