Home / Horoscop saptamanal / Balanță 7-13 ianuarie 2019

Balanță 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP BALANTA 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la cei apropiati, frati, rude, prieteni sau vecini, colaborari sau activitati legate de comunicare, educatie, tranzactii, demersuri sau negocieri.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind relatiile directe, casnicia, asocierile, uniunile, colaborarile sau aplanarile de conflicte. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de incheierea unor contracte, semnarea unor parteneriate, comunicare, comert sau transport. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, conflicte si dificultati in relatiile personale, accidente, certuri, epuizare fizica, relatii colegiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.