Home / Horoscop saptamanal / Balanță 6-12 mai 2019

Balanță 6-12 mai 2019

HOROSCOP BALANTA 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la supravietuire, recapatarea controlului, intimitate si echilibrul sufletesc. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti descoperi informatii, primi vesti neobisnuite, gasi surse de ajutor, poti avea idei noi si intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de redresarea afectiva sau financiara, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si sufletesti, resurse externe, imprumuturi, bani sau posesiuni la comun. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente, dependente, frici, tendinte invechite sau negative. Este posibil sa castigi venituri suplimentare din serviciu, dinspre familie sau din imobiliare, sa te implici intr-o relatie de suflet, sa obtii o mostenire, sa finalizezi un partaj.

Concentreaza-te pe: legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, atitudinea in relatii, uniuni, asocieri, parteneriate de viata sau afaceri, cuplu, casnicie, modul in care reactionezi in fata conflictelor, avantaje materiale si beneficii din contracte sau colaborari. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de progres, perfectionare si extindere a orizonturilor, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea fata de asocieri, convietuire, conlucrare si cooperare. Poti avea succes in orice intalniri, negocieri, discutii sau intelegeri ce tin de parteneriate, legalizari, inscrisuri, chestiuni juridice, educatie, comunicare, transport, turism, strainatate sau internet.

Atentie la: examene, chestiuni juridice, drumuri lungi, dificultati in transport si comunicare, tensiuni cu anturajul, prietenii, rudele, familia sau strainatatea. Pana miercuri inclusiv fii atent si la secrete si situatii provocate de altii. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.