Home / Horoscop saptamanal / Balanță 6 – 12 august 2018

Balanță 6 – 12 august 2018

HOROSCOP BALANTA 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la temperament, finante, dificultati in camin, familie sau cu prietenii

 

De marti revii la sentimente mai bune si pentru o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate relatiile sentimentale, legaturile cu copii, proiectele artistice si recreative, beneficiile din arta, hobbyuri sau propriile creatii, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta activitatilor ce te fac fericit, a exprimarii sentimentelor si laturii artistice. De marti pana vineri ai grija insa la temperament, neplaceri in camin si tensiuni in familie. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului ai ocazia sa gasesti solutii originale pentru a putea merge inainte. Lasa intuitia sa te ghideze in depasirea situatiilor de criza.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de viitor, societate, prieteni si cei cu care impartasesti aceleasi idei. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti intampina dificultati legate de amici, cunostinte, organizatii, popularitate, parteneri de afaceri, proiecte ample, investitii, venituri si cheltuieli, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii de integrare in tendintele sociale si de implicare in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.