Home / Horoscop saptamanal / Balanță 5-11 noiembrie 2018

Balanță 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP BALANTA 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la conflicte si tensiuni in relatiile personale

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa schimbi atitudinea in relatiile personale, colaborari, cuplu, parteneriate, contracte, procese sau conflicte. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice legat de invatat, socializare, interactiunea cu cei apropiati, schimburi sau intelegeri, comert si acte de semnat.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la abilitatea de a socializa si obtine beneficii din farmecul propriu, felul in care te comporti si te exprimi, mai ales in privinta relatiilor romantice, a sentimentelor, iubirii, artei si creativitatii. De sambata, pentru o saptamana poti lua initiative favorabile legate de ce iti face cu adevarat placere.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de resurse, posesiuni, abilitati si venituri proprii, valoarea personala, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.