Home / Horoscop saptamanal / Balanță 5-11 august 2019

Balanță 5-11 august 2019

HOROSCOP BALANTA 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati pe plan social sau profesional. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la educatie, socializare, comunicare, informare, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi si demersuri, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de colectivitate, actiuni si relatii sociale, activitati umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de grupari, multimi, asociatii, societate si colectivitate. Iti poti face noi prieteni, cunostinte si relatii, poti castiga popularitate sau poti pune bazele unor parteneriate de afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.