Home / Horoscop saptamanal / Balanță 4-10 noiembrie 2019

Balanță 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP BALANTA 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de viata ta si directia in care te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare si modul in care esti vazut de catre ceilalti. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, nevoile fizice, confortul personal si nivelul de trai. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea nevoile sufletesti. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.