Home / Horoscop saptamanal / Balanță 4-10 martie 2019

Balanță 4-10 martie 2019

HOROSCOP BALANTA 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii referitoare la depasirea crizelor, pierderi, regenerare, ajutorul din partea altora, relatii intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun.

Poti avea succes in: aceste privinte, mai ales poti fi ajutat de familie, poti primi sau finaliza mosteniri. Nevoia de intimitate si pasiunea iti pot aduce sau consolida relatii de suflet, poti obtine ajutor din afara si instinctul de supravietuire iti da forta si vointa ca sa mergi inainte. Deciziile de a prelua controlul sunt durabile in timp, poti actiona in mod inspirat, eficient si profitabil, iar initiativele de redresare iti pot aduce stabilitate afectiva si financiara.

Concentreaza-te si fii atent la: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.