Home / Horoscop saptamanal / Balanță 4-10 februarie 2019

Balanță 4-10 februarie 2019

HOROSCOP BALANTA 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna ai o dispozitie romantica, nostalgica si ceva mai interiorizata. Ti se pot imbunatati relatiile cu familia sau parintii, iti poti infrumuseta caminul, poti avea parte de negocieri pline de succes si de noi oportunitati pe plan imobiliar.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe obligatii, responsabilitati, activitatile de rutina, serviciu, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de educatie si exprimarea sentimentelor. Poti incepe o poveste de dragoste, poti gasi un hobby, poti avea sansa de a invata ceva, de a te implica in educarea altora si de a-ti arata calitatile de comunicare, artistice si creative. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase pentru a te pune in evidenta, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: relatiile directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, parteneriate, asocieri, casnicie si colaborari. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima dorinta de cooperare, conlucrare si convietuire, insa poti fi agitat sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi impulsivitatea fata de ceilalti si nevoia de eliberare de anumite relatii sau contracte, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: conflicte in cuplu si in relatiile personale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.